Historia e Kosovës
  Temat >> Një ditë e zakonshme >> Momenti më i lumtur >> Edi Shukriu

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Një ditë e zakonshme / Edi Shukriu

Momenti më i lumtur

 

Momenti më i lumtur ishte koha e provimeve; nuk e kishte  të lehtë kur shkoi ne studime, ishte një botë tjetër në një hapësirë krejtësisht tjetër. Adaptimi dhe sukseset që arrinte ishin gëzim për të dhe familjen e saj.