Historia e Kosovës
  Temat >> Jeta familjare >> Trajtimi i mysafirëve

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Trajtimi i mysafirëve

Tradita e pritjes dhe përcjelljes së mysafirit deri në afersi të shtëpisë së tij...video

Në familje ka ekzistuar oda. Prindi i tij nuk ka mundur të rrijë me mysafirin në një vijë, por gjithmonë ballë për ballë për shkak se vetëm kështu bëhej muhabeti më i mirë...video

Krahas varfërisë, familje mikpritëse. Çka kishin për vete, ia ofronin edhe mysafirit...video

Mysafiri ka një vend nderi e respektit dhe duhet t’i ofrohen të gjitha të mirat që i ka familja. Dhoma e mysafirëve nuk ka qenë vetëm dhomë për mysafirë; ajo është...video