Historia e Kosovës
  Temat >> Jeta familjare >> Temë tjetër

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Temë tjetër

Përdorimi i lodrave tradicionale si fëmijë. ...video

Sigurimi i ushqimit për familje nga prodhimet bujqësore dhe ato blegtorale; kalimi nga përdorimi i misrit për ushqim në grur...video

Tradita dhe zakonet familjare; sjelljet me fqinjët; krijimi i miqëve. ...video

Fëmijët kanë qenë të anashkaluar nga familja sepse burrat e merrtnin vëmendjen e kujdesin më të madhe për shkak të punës që bënin për ekonominë e shtëpisë...video

Fëmijët kanë qenë të anashkaluar nga familja sepse burrat e merrtnin vëmendjen e kujdesin më të madhe për shkak të punës që bënin për ekonominë e shtëpisë...video

Është gjenereta e gjashtë e familjse, duke rrjedhur nga i pari i familjes, Haxhi Ali Buharaliu, që kishte ardhur në Kosovë me dekretin e sulltanit në vitin 1846...video