Historia e Kosovës
  Temat >> Jeta familjare >> Feja

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Feja

Vështirësitë dhe pengesat për praktikimin e besimit për personat të cilët ishin të punësuar në punët shtetërore. ...video

Gjendja fetare gjatë regjimit komunist në Kosovë, se si liria e besimit ka ekzistuar për ata njerëz që kanë dashur të praktikojnë besimin e tyre. ...video

Liria fetare në aspektin deklarativ por pengesat e praktikimit të besimit për njerëzit e punësuar në punët shtetërore. ...video