Historia e Kosovës
  Temat >> Modernizimi >> Rryma >> Ramadan Shala

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Modernizimi / Ramadan Shala

Energia elektrike dhe Mediat

 

Rryma është instaluar në dhjetor të vitit 1969, kur e kanë blerë edhe televizorin e parë. Deri atëherë kanë perdorë  tranzistor me bateri. Mediat ishin instrument i shtetit.