Historia e Kosovës
  Temat >> Modernizimi >> Ndryshimet ndërmjet viteve 60-ta dhe 70-ta >> Esad Shala

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Modernizimi / Esad Shala

Ndryshimet ekonomike pas ’60-tave dhe ’70-tave

 

Hapja e fabrikave dhe vendeve të punës në qytetin e Gjakovës; ndryshimet pozitive ekonomike gjatë viteve të 60-ta dhe 70-ta.