Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Maxhide Shaqiri >> Televizioni i parë në vitin 1968

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Modernizimi / Maxhide Shaqiri

Televizioni i parë në vitin 1968

 

Për Maxhiden, ardhja e televizorit të parë në vitin, ishte një hap shumë i madh. Kur për herë të parë e kanë ndezur televizorin, kanë parë të burgosurit politikë, Skënder Kastrati dhe Afrim Loxha.