Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Maxhide Shaqiri >> Teatri dhe kinemaja

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta kulturore / Maxhide Shaqiri

Teatri dhe kinemaja

 

Maxhidja më së shumëti viziton kinemanë sepse i pëlqente filmat më shumë. Ajo tregon për një film, që për protagnosit kishte një avokat që mbron nënëne vetnë gjyq.