Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Maxhide Shaqiri >> Shtypi dhe besimi në to

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta kulturore / Maxhide Shaqiri

Shtypi dhe besimi në to

 

Ka lexuar mjaft shtypin duke i besuar vazhdimisht. Mirëpo, gjykimi i Adem Demaçit dhe shokëve të tij-në të cilin gjykim ishte edhe ajo-dhe portretizimi negativ i tij nëpër gazeta, e bëri atë të mos i besojë më mediave.