Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Maxhide Shaqiri >> Raportet me mësimdhënës

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Shkollimi / Maxhide Shaqiri

Raportet me mësimdhënës

 

Tradia e mirësjelljes dhe respektimi i më të moshuarit në shtëpi i përcjellë edhe nxënësit në shkollë. Në qoftë se profesorin e takoje në rrugë, duhej të ikje sepse ai mund të mendonte se nuk je duke mësuar.