Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Maxhide Shaqiri >> Ndrushimet që sollën në vitet 60-70

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Modernizimi / Maxhide Shaqiri

Ndryshimet që sollën në vitet 60-70

 

‘Nata dhe dita,’ është fjalia e parë kur Maxhidja flet për dallimin që vitet e '60-ta kishin nga ato të '70-ta. Ajo tregon se si për herë të parë blejnë radio.