Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Maxhide Shaqiri >> Gruaja në shoqëri

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Rrethanat politike / Maxhide Shaqiri

Gruaja në shoqëri

 

Pozita e gruas ishte e rëndë, e nënshtruar. Këtë e ndihmonte edhe regjimi serb si dhe religjini.