Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Maxhide Shaqiri >> Fëmijëria

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta familjare / Maxhide Shaqiri

Fëmijëria

 

Një fëmijëri e gëzuar, një harmoni në mes të fëmijëve të komuniteteve të ndryshme. Lojëra të ndryshme dhe në fund, drejtimi kah leximi i revistave të ndryshme që, në kohën për sa ndjek shkollimin, ia mundësojnë që më lehtë t'i përballojë sfidat e kohës.