Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Maxhide Shaqiri >> Familja, organizimi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta familjare / Maxhide Shaqiri

Familja, organizimi

 

Familja Shaqiri, në fillimin e hershëm të saj, është më e madhe, kurse me ngritjen e standardit jetësor, ajo zgjërohet më shumë. Respekti për më të vjetrit dhe përcjellja e kësaj tradite në brezat e rinjë.