Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Mark Avdyl Ndrejaj >> Tito

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Mark Avdyl Ndrejaj

Tito

 

Roli dhe qëndrimi i Titos ndaj shqiptarëve si dhe një përvojë personale të tij me Titon, takimin e tij më të.