Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Mark Avdyl Ndrejaj >> Rankoviçi akcionet

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Mark Avdyl Ndrejaj

Rankoviçi akcionet

 

Koha e qëndrimit në malet dhe bjeshkët e Shqipërisë gjatë kohës e Rankoviçit, gjendja familjare nën kontrollin e këshillave të fshatit, konfiskimi i pasurisë, punën e detyruar të aksioneve etj.