Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Mark Avdyl Ndrejaj >> Radio e parë

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Modernizimi / Mark Avdyl Ndrejaj

Rario e parë

 

Blerja e radios së parë në vitin 1962 në qytetin e Rjekës dhe sjelljen e saj në Gjakovë derisa punonte atje.