Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Mark Avdyl Ndrejaj >> Mardhëniet etnike

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Mardhëniet etnike / Mark Avdyl Ndrejaj

Mardhëniet etnike

 

Marrëdhëniet jo të mira me pushtetin serb, mungesën e komunikim me ta dhe si nuk i kanë pranuar asnjëherë kontaktet familjare apo private me serbët.