Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Mark Avdyl Ndrejaj >> Burgosjet Golio Otok

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Mark Avdyl Ndrejaj

Burgosjet Golio Otok

 

Burgosjet politike në burgun e Golio Otokut, punën e detyruar duke bartur gurë, mungesën e ushqimit, rrahjet dhe maltretimet fizike e psikike në këtë burg.