Historia e Kosovës
  Temat >> Marrëdhëniet ndër-etnike >> Marrëdhëniet ndër-etnike >> Sheribane Shaljani

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Mardhëniet ndër-etnike / Sheribane Shaljani

Mardhëniet ndër-etnike

 

Ka pasë raporte të mira mes romëve dhe shqiptarëve. Të gjitha shoqet i ka pasë shqiptare.