Historia e Kosovës
  Temat >> Modernizimi >> Modernizimi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Modernizimi

Rruga për hapjen e UP-së nuk ka qenë e lehtë. Njerëzit janë gëzuar shumë sepse e dinin që me hapjen e univerzitetit hapen rrugë të reja....video

Unifikimi i gjuhës ka qenë i detyrueshëm. Të gjithë popujt në botë e kanë gjuhën letrare dhe gjuhën e dialekteve. Rrëfen se kur me bashkoshoritn e saj,  Ukshin Hotin...video