Historia e Kosovës
 

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Komentet / Kontakti

Rr. Xhelal Mitrovica p.n.
Teatri Dodona
10000 Prishtina, Kosovo
Tel: +381 (0) 38 722 464
Fax: +381 38 222 793
info@qendra.org | www.qendra.org

 

Jemi të interesuar për opinionin tuaj rreth kësaj faqeje si dhe prezentimit të historisë së Kosovës që e kemi përzgjedhur. Ju lutemi na i dërgoni komentet (në fushat e mëposhtme).

 

 

Emri Mbiemri

 

E-mail

 

Uebfaqe

 

Telefoni

Komenti Juaj