Historia e Kosovës
  Temat >> Jeta Kulturore >> Temë tjetër

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Temë tjetër

Ekzistimi i themeleve të Kishës Katolike në fshatin Fushticë e Epërme dhe përpjekjet e administratës serbe për t'i eleminuar këto gjurmë. ...video

Gjatë ruajtjes së bagëtive zhvilloheshin disa lojëra. Një prej tyre ishte loja me topin e bërë nga qimet e lopëve të krehura, të përziera me sapun...video

Kontakti me kulturat e vendeve të tjera ishte vetëm me ato të ish-Yugosllavisë, ku në Zagreb të Kroacisë, së bashku me ansamblin “Shota”, marrin vendin e parë...video