Historia e Kosovës
  Temat >> Jeta kulturore >> Teatri dhe kinemaja

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Teatri dhe kinemaja

Vështirësitë dhe rrethanat politike për t'i përcjellur filmat dhe shfaqjet teatrale në Fshatin Sllatinë. ...video

Udhëtimi për në shkollë ishte i gjatë afër pesë orë. Prandaj, mundësia për të pasur kohë të lirë ishte e vogël. Filmi i animuar "Tarzani" ishte një ndër filmat e parë të animuar...video

Jeta kulturore filloi me shetitjet që I organizonte shkolla. Më pas vijuan pastaj filmat dhe dramat. Parapëlqente filma dhe drama me tematikë kryesisht educative...video

Maxhidja më së shumëti viziton kinemanë sepse i pëlqente filmat më shumë. Ajo tregon për një film, që për protagnosit kishte një avokat që mbron nënëne vetnë gjyq...video