Historia e Kosovës
  Temat >> Jeta kulturore >> Mediat

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Mediat

Ndëgjimi i radios dhe i muzikës në mediumet shqiptare sidos ndëgjimi i radio Kukësit...video

Në vitin 1961, radioja e parë u vendos në shtëpi, ndërsa në viti 1965 blihet televizori i parë. Radio Prishtina, Radio Tirana ishin më të dëgjuarat. Besimi në to nuk ishte i madh ...video

Blerja e radios së parë dhe dëgjimi i parë i radios në lagjen e Qerimit në Gjakovë; adhurimi i muzikës dhe këngëtarëve nga Shqipëria e Mesme...video

Ka lexuar mjaft shtypin duke i besuar vazhdimisht. Mirëpo, gjykimi i Adem Demaçit dhe shokëve të tij-në të cilin gjykim ishte edhe ajo-dhe portretizimi negativ i tij nëpër gazeta, ...video