Historia e Kosovës
  Temat >> Jeta kulturore >> Mediat >> Ramadan Maliqi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta kulturore / Ramadan Maliqi

Prezenca e mediave dhe besimi në to

 

Në vitin 1961, radioja e parë u vendos në shtëpi, ndërsa në viti 1965 blihet televizori i parë. Radio Prishtina, Radio Tirana ishin më të dëgjuarat. Besimi në to nuk ishte i madh.