Historia e Kosovës
  Temat >> Jeta kulturore >> Mediat >> Maxhide Shaqiri

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta kulturore / Maxhide Shaqiri

Shtypi dhe Besimi në të

 

Ka lexuar mjaft shtypin duke i besuar vazhdimisht. Mirëpo, gjykimi i Adem Demaçit dhe shokëve të tij-në të cilin gjykim ishte edhe ajo-dhe portretizimi negativ i tij nëpër gazeta, e bëri atë të mos i besojë më mediave.