Historia e Kosovës
  Temat >> Jeta kulturore >> Mediat >> Fazli Bytyqi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta kulturore / Fazli Bytyqi

Mediat

 

Ndëgjimi i radios dhe i muzikës në mediumet shqiptare sidos ndëgjimi i radio Kukësit.