Historia e Kosovës
  Temat >> Jeta familjare >> Fëmijëria >> Ramadan Shala

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta familjare / Ramadan Shala

Fëmijëria

 

Fëmijëri të mirë dhe të qetë. Që nga mosha dymbëdhjetë vjeçare, prindi e angazhonte në ndonjë punë të lehtë; shkonte për të punuar në ara në mënyrë që të mos humbte kohë kot rrugëve sepse në atë kohë, fëmijët që dilnin në rrugë, polici i kapte për dore dhe i binte në shtëpi.