Historia e Kosovës
  Temat >> Jeta familjare >> Temë tjetër >> Fazli Bytyqi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta familjare / Fazli Bytyqi

Tradita

 

Tradita dhe zakonet familjare; sjelljet me fqinjët; krijimi i miqëve.