Historia e Kosovës
  Temat >> Jeta familjare >> Temë tjetër >> Faik Krasniqi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta familjare / Faik Krasniqi

Veshmbathja, rrobat

 

Veshmbathja kryesisht sigurohej nga familja; opingat dhe llastëkut kanë qenë kryesore për vijimin e shkollës së mesme.