Historia e Kosovës
  Temat >> Jeta familjare >> Organizimi i familjes >> Esad Shala

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta familjare / Esad Shala

Organizimi familjar

 

Organizimi i familjës dhe marrëdhëniet e mira në mes të anëtarëve të familjes, marrja e vendimeve përmes konsenzusit familjar.