Historia e Kosovës
  Temat >> Jeta familjare >> Trajtimi i mysafirëve >> Edi Shukriu

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta familjare / Edi Shukriu

Trajnimi i mysafirëve

 

Mysafiri ka një vend nderi e respektit dhe duhet t’i ofrohen të gjitha të mirat që i ka familja. Dhoma e mysafirëve nuk ka qenë vetëm dhomë për mysafirë; ajo është shfrytëzuar edhe për mësim, relaksim etj.