Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Fazli Bytyqi >> Ushqimi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta familjare / Fazli Bytyqi

Ushqimi

 

Sigurimi i ushqimit për familje nga prodhimet bujqësore dhe ato blegtorale; kalimi nga përdorimi i mistrit për ushqim në atë të grurit.