Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Fazli Bytyqi >> Shkollimi 1

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Arsimi shkenca / Fazli Bytyqi

Shkollimi 1

 

Fillimi i shkollimit me vetë inisiativë në moshën nëntë vjeqare; braktisja e bagëtisë dhe shkuarja në shkollë; arsimtari i parë.