Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Fazli Bytyqi >> Monumentet kisha

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta kulturore / Fazli Bytyqi

Monumentet Kisha

 

Ekzistimi i themeleve të Kishës Katolike në fshatin Fushticë e Epërme dhe përpjekjet e administratës serbe për t'i eleminuar këto gjurmë.