Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Fazli Bytyqi >> Diskriminimi nga rankoviçi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Fazli Bytyqi

Diskriminimi nga Rankoviçi

 

Aksioni i mbledhjes së armëve dhe rrefuzimi i njerëzve për ti dorëzuar ato, rrahjet dhe maltretimet nëemër të kërkimit të armeve.