Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Faik Krasniqi >> Vështërsit e para të punës

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta kulturore - mediat / Faik Krasniqi

Vështërsit e para të punës

 

Në shkollën e Grashticës problemi kryesor ishte që nxënësit vijonin shkollimin deri në klasën e katërt, dhe për ta mbaruar shkollën fillore duhej që të shkohej në Prishtinë. Faiku me disa shokë bëjnë përpjekje që shkollën 4 vjeçare ta bëjnë 8 vjeçare.