Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Faik Krasniqi >> Ushqimi dhe banimi në konvike

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Kushtet e edukimit / Faik Krasniqi

Ushqimi dhe banimi në konvikte

 

Më lehtë ishte të sigurohej ushqimi në fshat. Dallimi mes studentëve nga fshati dhe atyre nga qyteti ishte i madh. Studentët nga fshati nuk kishin kushte të mira.