Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Faik Krasniqi >> Shkollimi i vështir

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Kushtet e edukimit / Faik Krasniqi

Shkollimi i vështir

 

Babai ishte i arsimuar dhe kërkesa e tij ishte që të shkolloheshin edhe fëmijët. Shkollimi ishte i vështirë sepse nuk kishte Univerzitet, mësimi mbahej në gjuhën serbe dhe ekonomia familjare ishte e ulët.