Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Faik Krasniqi >> Koha e lirë dhe teatri

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta kulturore - mediat / Faik Krasniqi

Koha e lirë dhe teatri

 

Udhëtimi për në shkollë ishte i gjatë afër pesë orë. Prandaj, mundësia për të pasur kohë të lirë ishte e vogël. Filmi i animuar "Tarzani" ishte një ndër filmat e parë të animuar.