Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Faik Krasniqi >> Demostratat e 68-së

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Rrethanat politike / Faik Krasniqi

Demostratat e 68-së

 

Demonstratë nuk kishte parë asnjëherë më parë. Dalja në qarshi pas demonstratës dhe dritaret e thyera në sheshin e Prishtinës.