Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Esad Shala >> Tregtia

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Puna kushtet / Esad Shala

Tregtia

 

Tradita familjes për tu marrëm e tregëti; furnizimi fshatrave të Gjakovës me mallra të ndryshme si dhe mbyllja e dyçanit nga pushteti komunist.