Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Esad Shala >> Shkolla dhe familja

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta familjare / Esad Shala

Shkolla dhe familja

 

Ndihma e familjes në shkollim, përkundër traditës së familjes në praktikimin e besimit islam.