Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Esad Shala >> Ndryshimet ekonomike

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Puna kushtet / Esad Shala

Ndryshimet ekonomike

 

Hapje e fabrikave dhe vendeve të punësnë qytetin e Gjakovës, ndryshimet pozitive ekonomke gjatë viteve 60-70-ta.