Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Esad Shala >> Mediat

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta kulturore media / Esad Shala

Mediat

 

Ndëgjimi dhe disponimi për herë të parë i radios në lagjen e Qerimit në Gjakovë; adhurimi i muzikës dhe këngëtarëve nga Shqipëria e Mesme.