Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Esad Shala >> Gjuha shqipe 1

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Arsimi shkenca / Esad Shala

Gjuha shqipe 1

 

Roli pozitiv i unifikimit të gjuhës shqipe; ndryshimet e të folmes së gjuhës shqipe në mes shqiptarëve të Maqedonisë dhe atyre të Kosovës.