Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Edi Shukriu >> Mendimi për Titon

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Edi Shukriu

Mendimi për Titon

 

Tito ka udhëheqë një strukturë artificiale, të themi siq ka qenë dikur mbretëria e Jugosllavisë, që ka qenë strukturë artificiale dhe që nuk arriti të mbijetojë.