Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Edi Shukriu >> Demostratat e 68-së

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Edi Shukriu

Demostratat e 68-së

 

Vendosja e flamurit kombëtar dhe demonstratat e vitit 1968 ishin vitet më të lumtura. Këndimi i Skenderbeut me zë të lartë në shadërvan të Prizrenit.