Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Edi Shukriu >> Mardhëniet ndër-etnike

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Mardhëniet ndër-etnike / Edi Shukriu

Mardhëniet ndër-etnike

 

Ka pasë relacione të mira. Shqiptarët janë të njohur për tolerancë dhe në qëoftë se një serb ishte në shoqëri me shqiptarë, atëherë ata e ndërronin gjuhën dhe flisnin serbisht.